Hyvänmielen turvapalvelut

Soita meille: 010 5710 113

Hyvänmielen turvapalvelut

Soita meille:
010 5710 113

TÄYDEN PALVELUN TURVALLISUUTTA

X-SEC GROUP OY tuottaa palvelut lähes turvallisuusalan osa-alueille, kokemuksella ja ammattitaidolla jo vuodesta 2008. Toimimme koko Suomessa!
Palvelutarjontamme on laaja, joten alta löydät toimintojamme pähkinänkuoressa:

TAPAHTUMATURVALLISUUS
Vastaamme vuosittain yli 300 yleisötilaisuuden turvallisuuspalvelukokonaisuuksista, joten pystymme toteuttamaan tapahtuman kuin tapahtuman, avaimet käteen -ratkaisuna tai vain halutuilta osin. Kokeile meitä kerran, etkä enää muita tarvitsekaan. Suosituin palvelumme on kokonaisratkaisu, jossa hoidamme puolestasi kaikki turvallisuusasiat viranomaisilmoituksista ja suunnitelmista lähtien. Huolehdimme kaikesta puolestasi, jotta SINÄ voit keskittyä olennaiseen. Referenssejämme löydät ”asiakkaamme” välilehdeltä tai kysymällä meiltä.

Toteutamme kaikenkokoisia tapahtumia kustannustehokkaasti, joten älä epäröi ottaa yhteyttä olivatpa tarpeesi minkäkokoiset tai tyyppiset tahansa. Henkilöstöömme kuuluu yli 400 turvallisuusalan osaajaa, joten resurssimme eivät lopu kesken isommissakaan tilaisuuksissa. 

JÄRJESTYKSENVALVONTA
Asiakaskokemus ratkaisee. Olemme olleet asiakaspalvelun suunnannäyttäjä turvallisuusalalla jo vuodesta 2008. Me X-Secillä teemme kaikkemme, jotta jokainen meistä osaa aidosti kohdata, palvella ja toivottaa tervetulleeksi uudelleen. Toimimme koko Suomessa ja meillä työskentelee valtakunnallisesti
yli 500 järjestyksenvalvojaa. Avoin yrityskulttuuri, jatkuva kehittäminen sekä säännölliset sisäiset koulutukset luovat perustan parhaalle palvelulle.
Kun etsit kommunikoivaa kumppania turvallisuuden toteuttajaksi, on #hyvänmielenturvapalvelut maineensa veroinen.

VARTIOINTI
Koulutettu turvallisuushenkilöstömme huolehtii omaisuutenne, asiakkaidenne ja henkilökuntanne turvallisuudesta. 
Toteutamme mm. paikallisvartiointia, piirivartiointia sekä tapahtumien ja festivaalien vartiointia.

KAMERAVALVONTA & HÄLYTYSVALVONTA
Ennaltaehkäisevä valvonta säästää rahaa, luo turvallisuutta ja on keskeinen osa kestävälle pohjalle rakennettua liiketoimintaa. Emme usko valmiisiin pakettiratkaisuihin, vaan tarjoamme palvelujamme asiakkaan todellisiin tarpeisiin perustuen. Näin säästät rahaa, etkä maksa palveluista tai tuotteista,
joita et tarvitse. Pyydä meiltä ilmainen kartoitus, niin etsitään teille parhaat valvontaratkaisut. 

KOULUTUS
Monipuolinen koulutustarjontamme pitää sisällään laajan, mutta loogisen kokonaisuuden, johon kuuluvat luonnollisesti kaikki yksityisen turvallisuusalan korttikoulutukset, kuten esimerkiksi järjestyksenvalvojakoulutukset sekä voimankäyttökoulutukset kaikissa muodoissaan sekä alkusammutus ja ensiapukoulutukset. Monet asiakkaistamme luottavat meihin henkilökuntansa säännöllisessä kouluttamisessa monipuolisten turvallisuuskoulutusten osalta. Räätälöimme mielellämme koulutuspaketin juuri teidän tarpeisiin sopivaksi ja kysyminen ei maksa mtään. Me suhtaudumme koulutustemme laatuun vakavasti ja koulutamme sen mukaisesti.

TUOTTEET
Laaja ja laadukas tuotevalikoima vaatteita, jalkineita ja varusteita niin töihin kuin vapaa-ajalle. Verkkokauppamme palvelee www.xvaruste.fi sekä iso kivijalkamyymälämme Kalevantie 35, Turku.

MUUT PALVELUT
Olemme kokonaisvaltainen kumppani, joten meiltä saat palvelua myös kun tarvitset vuokrakalustoa, turvallisuustuotteita tai vaikka vuokrahenkilöstöä ja apukäsiä. Meiltä saat henkilöstöä juuri silloin, kun heitä tarvitset ja kasvavasta tiimistämme löytyy ammattilaisia useilta aloilta.

palvelut järjestyksenvalvonta turvallisuus x-sec