Palvelut

X-Sec Group Oy tuottaa palvelut turvallisuusalan kaikille osa-alueille. Vuonna 2008 perustettu turvallisuuspalvelujen täysihoitola toimii koko Suomessa!

Palvelutarjontamme on laaja, joten alla toimintamme pähkinänkuoressa:

X-SEC:
Toteutamme järjestyksenvalvonta- ja vartiointipalveluja, turvallisuuskoulutusta ja turvallisuussuunnittelua. Vuosittain vastaamme yli 300 yleisötapahtuman turvallisuuspalvelukokonaisuudesta, joten pystymme toteuttamaan tapahtuman kuin tapahtuman, avaimet käteen -ratkaisuna tai vain halutuilta osin.

X-VARUSTE:
Laaja ja laadukas tuotevalikoima vaatteita, jalkineita ja varusteita niin töihin kuin vapaa-ajalle. Verkkokauppamme palvelee www.xvaruste.fi sekä iso kivijalkamyymälämme Kalevantie 35, Turku.

X-TRAINING:
Monipuolinen koulutustarjontamme pitää sisällään laajan mutta loogisen kokonaisuuden, johon kuuluvat luonnollisesti kaikki yksityisen turvallisuusalan korttikoulutukset kuten järjestyksenvalvojakoulutus sekä voimankäyttökoulutukset kaikissa muodoissaan. Lisäksi meillä on pitkä kokemus ensiapu-, itsepuolustus- ja uhkatilannekoulutuksista. Räätälöimme mielellämme koulutuspaketin juuri ryhmänne tai yrityksenne tarpeisiin sopivaksi.

X-RENT:
Vuokraamme kokous- ja neuvottelutilojamme sekä tatamiharjoittelutilojamme monenlaisiin tarkoituksiin, tuntikohtaisesti tai vaikka koko viikonlopuksi. Meiltä voit vuokrata myös kokoontaittuvia ja tukevia X-narikoita narikkalappuineen, radiopuhelimia korvanappeineen, liikenteenohjaajille käsikylttejä yms. Kysy rohkeasti!

X-STAFF:
Meiltä saat henkilöstöä juuri silloin kun heitä tarvitset! Koko ajan kasvavasta tiimistämme löytyy ammattilaisia useilta aloilta, mutta ehdottomasti eniten tapahtumaroudauksen ja -rakentamisen apukäsiä sekä ravintola-alan blokkareita, lipunmyyjiä yms.

palvelut järjestyksenvalvonta turvallisuus x-sec